Just grab and bite chaffles

Chaffles 1-2 stk

Chaffles. Så utrolig lettvint og skikkelig godt. Fyll den med hva du måtte ønske. Shaffles smaker nydelig uansett va du topper den med. Enkelt å ta med på tur eller når du er kvessen på noe godt. Ikke minst så kan du bruke shaffel som desserter, med eks fyll som vaniljeis toppet med bær, fibersirup og hakkede nøtter. Eller med vaniljekrem og hjemmelaget syltetøy. Mmmmm.

Dette trenger du

1 stort egg

65 gram revet mozzarella eller cheddar

1ss mandelmel

1/2ts bakepulver

Fremgangsmåte

Pisk sammen alle ingredienser. Tilsett revet ost og rør godt om. Spray eller smør jernet godt. Hell halvparten av røren i et lite vaffeljern og la chaffle steke til gyllen. Hos meg tar det ca 1,5-2 min. La chafflen avkjøles til den blir sprø. Har du et stort vaffeljern, holder røren til 1 chaffle.

Butter it up, top it, grab and bite 😉

Følg meg gjerne for mer inspirasjon til en sunnere hverdag på Facebook og Instagram 🙂

Publisert av

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s