Italiensk croccante

Italiensk croccante

Er det noe jeg virkelig liker så er det knasende Italiensk croccante på min gelato. I disse korona tider kan jeg bare drømme om verdens beste gelato croccante fra Dondoli Sergio som er verdensmester i iskremlaging, og som har en liten iskrembutikk med magiske smaker i San Gimignanno i Toscana. Awee sukk! Dette er jo lavkarbo versjonen og den knaser ikke like mye i tennene som ekte saker. Men god på smak er den i hvertfall og den smaker nydelig toppet på iskrem, panna cotta, ostekrem og på kremkake for å nevne noe.

Dette trenger du

3 never valnøtter

2 ss fibersirup med karamellsmak

1 liten klype havsalt

5 ss vann

Fremgangsmåte

Rist nøttene på sterk varme til de skifter farge. Ha over salt og rist pannen lett. Tilsett fibersirup og vann. Rør om og la alt vannet fordampe. Ha nøttene over på et bakepapir og la dem avkjøles helt. Knus dem i en foodprosessor og oppbevares i et tett glass.

Publisert av

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s