Mozzarellaegg med ovnsbakte tomater

Mat trenger ikke å være krevende med masse krydderier eller et hav av ingredienser. Du trenger heller ikke å bruke lang tid ved kjøkkenbenken for å fylle opp en sulten mage. Har man egg og brød i hus kan man lett lage seg en enkel og god brunch, middag eller kvelds. Egentlig så trenger man ikke å ha brød heller, men det fyller opp når man er ekstra sulten og det skal gå kjapt. Jeg har alltid egg, smør, ost og grønnsaker tilgjengelig, men i dag hadde jeg også brød på lur i fryseren og tapas tomater fra Rema.

Fremgangsmåte

Rist skivene, stek egg i smør, krydre med salt og pepper og topp med revet mozzarella fra pose. Legg et lokk over pannen til osten har smeltet. Jeg elsker smør og bruker selvfølgelig smør på skiven. Ha på salat, tomatskiver, mangomajones om du har og egg. Topp med tapastomat og fersk basilikum. Voila, et fullverdig og godt måltid til å bli mett av.

Du kan selvfølgelig bruke vanlig majones og droppe tapastomat om du ikke får tak i. Jeg har alltid noen bokser med div tapas i hus. Oliven er også veldig godt på egget.

Oppskrift på proteinbrød finner du på bloggen under bakevarer.

Publisert av

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s