brokkoliris på en to tre

Brokkolris

Brokkoliris lager du såre enkelt selv og det er mye billigere enn å kjøpe ferdige poser som er dyrere og som inneholder halvparten av mengden. Har du en foodprosessor eller bokser til stavmikser, er det gjort på en to tre. Du kan selvfølgelig bruke rivjern men da blir det mye mer søl 🙂

Fremgangsmåte

Vask brokkolien og skjær av den nederste delen. Kutt opp brokkolien i buketter og stilken i biter. Ha brokkoli oppi en foodprosessor el og still inn maskinen på middels og kjør på til ønket størrelse. Bruker du ikke opp all risen på en gang, kan den fryses. Ha da risen oppi en brødpose sammen med litt kjøkkenpapir og sug ut luften slik at posen blir vakumpakket.

Følg meg gjerne for mer inspirasjon til en sunnere hverdag på Facbook og Instagram 🙂

Publisert av

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s