Hjemmelaget hvitløkspaste på 1-2-3

Jeg er overbevist om at alle kan lage mat, god mat. Med hvitløkspaste kan du lage deilige sauser, dipper, marinader, salsa, aioli, hvitløkssmør el på 1-2-3. Denne pasten kan du rett og slett tilsette i alt av hva ganen måtte foretrekke.

Dette trenger du

En pose hakket hvitløk eller hvitløksbåter fra grosist eller innvandrer butikk. Ikke hvitløk i lake. Den må være ren. Får du ikke tak i, skreller du bare hvitløk og grovkutter den. Ha alt i knivboksen som tilhører stavmikser hvis du har, hvis ikke går det fint med bare stavmikser eller en foodprosessor. Blend til det har blitt en jevn paste. Oppbevares på tett glass i kjøleskapet eller fryses i små porsjonsbeger/isbitbrett.

Publisert av

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s