karamelliserte pekannøtter med kanel

Karameliserte pekannøtter

Jeg er veldig glad i nøtter, spesielt pekannøtter. Ikke bare smaker de godt, men de inneholder lite karb og er rike på kostfiber. I tillegg er de rike på tiamin, magnesium, sink, kobber og fosfor. De er også en god kilde til B6, jern og kalium. Her er det bare til å kose seg med en neve nøtter som de er, eller på chiapudding, salat, kaker, pannekaker, grøt i muslibar el. Smak og behag.

Slik gjør du

Rist 3 never nøtter i en varm panne til de blir gylne. Det kan være lurt å dele dem på langs først. Hell så over ca 2-3 ss fibersirup gold, 1 ss sukrin gold og en god glugg vann. Strø over et par ts havsalt og 1,5 ts caylon kanel. Rør om og la vannet fordampe helt. Avkjøles på et bakepapir. Oppbevares tørt i skål eller på glass.

Publisert av

En kommentar om “karamelliserte pekannøtter med kanel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s