Saftig mikroloff på 3 minutter

Brød, brød og atter brød. Så enkelt og så godt til frokost, matpakken eller når man skal kose seg med noe ekstra godt. Hvem husker vel ikke smaken av fersk spiralloff med roastbiff og remulade eller reker med majones, sitron og dill fra 80 tallet. En skikkelig klassiker i selskap som fremdeles pryder det norske festbord.

Dette trenger du
20 gram smeltet smør i en bolle. Tilsett 1 liten klype havsalt, 2 ss fettredusert sesammel, 2 ss mandelmel, 1 ts bakepulver og rør godt om. Tilsett 2 stk egg og rør om til en litt luftig røre. Fordel røren i 2 kopper og ha en om gangen i mikroen i 90 sek. Løsne rundt kanten og snu koppen på hodet. Vent til brødet sklir ut, avkjøles og skjæres i skiver. Ps. Det er viktig at du ikke setter begge koppene i mikrobølgeovn samtidig. Da blir det en rennende røre!

Publisert av

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s