Enkel restesuppe med kylling og curry

Noen dager er det enkle ofte det beste. I dag var en slik dag hvor prosjekt tømme kjøleskapet for rester å gjøre det enklest mulig sto på listen. Når solen skinner vil jeg aller helst komme meg ut på tur. Jeg passer alltid på å ha rød og grønn currypaste i hus, enten den er hjemmelaget eller kjøpt. Det er så såre enkelt å lage seg noe smakfult, hot og godt med curry.

Dette trenger du

1 boks kokosmelk av god kvalitet

1 ss rød eller grønn currypaste

1/2 finkuttet løk

1 stang stangselleri i treninger

1 neve små brokolibuketter

5 kefirlime blader

1 kyllingbuljongterning

Kyllingkjøtt

Salt etter smak

Fremgangsmåte

Surr løk i litt olje i et par min. Tilsett currypaste, rør godt om og la det surre i ca1 min. Tilsett kokosmelk, gi det et oppkok og senk varmen på medium. Rør godt om. Tilsett buljong, 1,5 dl vann, stangselleri og limeblader. La suppen småkoke i 5 min før du tilsetter resten av ingrediensene og lar suppen putre litt. Smak til med salt før servering. Tilsett gjerne koriander hvis du har. Smaker ekstra godt sammen med mikroloff. Oppskrift finner du på bloggen.

Publisert av

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s