Superenkel sommersalat med cottage cheese

Superenkel sommersalat

Om sommeren ønsker jeg å bruke minst mulig tid på kjøkkenet, i hvertfall på varme og late sommerdager. Jeg har svettet nok over grytene i løpet av min kokke tid og vil heller kose meg ute under parasollen med en god bok og en digg salat jeg kan kvesse meg på.

Dette trenger du

1 stor pose ferdigvasket spinat eller annen valgfri salat

1 squash i terninger

1 beger cherrytomater i båter

1 beger cottage cheese

1 glass rød pesto eller hjemmelaget om du gidder

Kaldpresset olivenolje

1-2 ts chiliflakes alt etter styrke

2 ts vegetakrydder. Kjøpes på internsjonal butikk

4 ts middelhavsblanding eller pizzakrydder

Havsalt og ferskmalt pepper

Fremgangsmåte

Stek aubergine til gylne, sammen med krydder og smak til med salt og pepper. Avkjøles helt. Fordel spinat utover et stort fat eller i en bolle. Salat tar seg best ut på et fint fat synes jeg. Fordel avkjølt squash og tomater utover salaten. Topp med ønsket mengde cottage cheese og pesto og hell over litt deilig olivenolje. Strø gjerne over litt havsalt og ferskmalt pepper.

Velbekomme og nyt 🙂

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram for mer inspirasjon til en sunn hverdag.

Publisert av

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s