Pestoruller med ost

Pestoruller

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal fylle matboksen med når man skal ut på tur. For meg er det viktig at innholdet i matboksen er variert, inneholder mye protein, litt fett, antioksidanter, er moderat på karb og holder meg mett over flere timer. Jeg drikker kun en kopp bulletproof kaffe før jeg går på topptur el og spiser ikke før jeg når toppen. Av og til må en bit mørk sjokolade og noen nøtter til i den hardeste kneika for litt refill av energi. Spesielt hvis det går mange timer fra morgenkaffen er inntatt.

Dette trenger du

Valgfri skinke. Jeg er kresen og bruker kvalitetsskinke. osteskiver, jeg har brukt greddost. Paprika i strimler og hjemmelaget eller kjøpt pesto. Rema sin pesto er utrolig nok god på smak og billig. Aromat, peppermiks og litt chilifakes om ønskelig.

Fremgangsmåte

Legg skinken utover på et skjærebrett og smør på litt pesto. Strø over krydder, legg på osteskiver, 1 bit paprika og rull skinken sammen. Festes med en tannpirker. Voila. Deilige pestoruller.

Ha en fantastisk tur 🙂

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram for inspirasjon til en sunnere hverdag 🙂

Publisert av

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s